- Mixfood
- Всі заклади
- Ресторани
- Grill Pub (Гриль Паб)
Можливе попереднє замовлення
Grill Pub (Гриль Паб)
Бізнес ланчі з 11.30 до 16.00
Grill Pub (Гриль Паб)
Бізнес ланчі з 11.30 до 16.00
Можливе попереднє замовлення
Бізнес ланч
Салати
Бургери
Піца
Конструктор піц
Сніданки
Барбекю меню
Яловичий стейк на кістці, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Продаж по вазі, вказана ціна за 100 г.
Вага 300 – 500 г (волога ферментація)
Уточнювати ступень прожарювання яловичого стейку:
rare - зовні обсмажений, всередині сирий стейк
medium rare - найбільш соковитий, червоно-рожевий всередині стейк
medium - середньо прожарений стейк, рожевий всередині
medium well - майже повністю прожарений стейк, менш соковитий, світло рожевий всередині
well done - повністю готовий стейк бурого кольору, однак ми не радимо обирати повну прожарку
Класичний яловичий стейк з реберної частини з прошарками жиру, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Продаж по вазі, вказана ціна за 100 г. Вага 250 - 500 г (волога ферментація)
Уточнювати ступень прожарювання яловичого стейку:
rare - зовні обсмажений, всередині сирий стейк
medium rare - найбільш соковитий, червоно-рожевий всередині стейк
medium - середньо прожарений стейк, рожевий всередині
medium well - майже повністю прожарений стейк, менш соковитий, світло рожевий всередині
well done - повністю готовий стейк бурого кольору, однак ми не радимо обирати повну прожарку
Класичний стейк з яловичини, соковитіший за рахунок кістки, подається з фірмовим соусом BBQ. Продаж за вагою, вказана ціна за 100 г. Вага 300 – 500 г (волога ферментація)
Уточнювати ступінь прожарювання яловичого стейку:
rare - зовні обсмажений, усередині сирий стейк
medium rare - найсоковитіший, червоно-рожевий усередині стейк
medium - середньо прожарений стейк, рожевий усередині
medium well - майже повністю просмажений стейк, менш соковитий, світло рожевий усередині
well done - повністю готовий стейк бурого кольору, проте ми не радимо обирати повне прожарювання
Подається з овочами і фірмовим соусом BBQ. Продаж по вазі, вказана ціна за 100 г.
Ціна за 100 грам. Вага: 200 - 350 грам
Найніжніший стейк міньон порізаний на мідальйони, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Рекомендований ступінь прожарювання: medium.