- Mixfood
- Bсі заклади
- Ресторани
- Grill Pub (Гриль Паб)


Grill Pub (Гриль Паб)
Акція!!!
До кожного замовлення подарунок від закладу - pepsi 0,5 л
Бізнес ланчі з 11.30 до 16.00
Grill Pub (Гриль Паб)


Акція!!!
До кожного замовлення подарунок від закладу - pepsi 0,5 л
Бізнес ланчі з 11.30 до 16.00
Часто замовляють

- з куркою (куряча грудка, лист салату, соус цезар, сухарі, пармезан, черрі, перепелине яйце)
- з лососем (філе лосося, лист салату, соус цезар, сухарі, пармезан, черрі, перепелине яйце)
- з креветками (тигрова креветка, лист салату, соус цезар, сухарі, пармезан, черрі, перепелине яйце)
Порція 240 г
Бізнес ланч
Салати

- з куркою (куряча грудка, лист салату, соус цезар, сухарі, пармезан, черрі, перепелине яйце)
- з лососем (філе лосося, лист салату, соус цезар, сухарі, пармезан, черрі, перепелине яйце)
- з креветками (тигрова креветка, лист салату, соус цезар, сухарі, пармезан, черрі, перепелине яйце)
Порція 240 г


Бургери


Куряча котлета, чеддер, пармезан, дор блю, твердий сир, томати, салат айсберг, пшенична булочка, соус цезар

Яловича котлета, бекон, яєчня глазуня, томати, печериці гриль, червона цибуля, соус медовий BBQ, сир чеддер, огірок маринований, салат айсберг, пшенична булочка



Піца

Сир моцарела, сир дор блю, сир пармезан, сир твердий, орегано, соус вершковий


Мисливські ковбаски, шинка, болгарський перець, томати, цибуля червона, сир твердий, зелень, томатний соус




Конструктор піц
Сніданки

Барбекю меню

Яловичий стейк на кістки, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Продаж по вазі, вказана ціна за 100 г.
Вага 300 – 500 г (волога ферментація)
Уточнювати ступень прожарювання яловичого стейку:
rare - зовні обсмажений, всередині сирий стейк
medium rare - найбільш соковитий, червоно-рожевий всередині стейк
medium - середньо прожарений стейк, рожевий всередині
medium well - майже повністю прожарений стейк, менш соковитий, світло рожевий всередині
well done - повністю готовий стейк бурого кольору, однак ми не радимо обирати повну прожарку

Класичний стейк з яловичини з прошарками жиру, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Продаж по вазі, вказана ціна за 100 г. Вага 250 - 500 г (волога ферментація)
Уточнювати ступень прожарювання яловичого стейку:
rare - зовні обсмажений, всередині сирий стейк
medium rare - найбільш соковитий, червоно-рожевий всередині стейк
medium - середньо прожарений стейк, рожевий всередині
medium well - майже повністю прожарений стейк, менш соковитий, світло рожевий всередині
well done - повністю готовий стейк бурого кольору, однак ми не радимо обирати повну прожарку

Класичний стейк з яловичини, соковитіший за рахунок кістки, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Продаж за вагою, вказана ціна за 100 г. Вага 300 – 500 г (волога ферментація)
Уточнювати ступінь прожарювання яловичого стейку:
rare - зовні обсмажений, усередині сирий стейк
medium rare - найсоковитіший, червоно-рожевий усередині стейк
medium - середньо прожарений стейк, рожевий усередині
medium well - майже повністю просмажений стейк, менш соковитий, світло рожевий усередині
well done - повністю готовий стейк бурого кольору, проте ми не радимо обирати повне прожарювання

Подається з овочами і фірмовим соусом BBQ. Продаж по вазі, вказана ціна за 100 г.


Курячі ковбаски з оливками, віденські ковбаски, чеські ковбаски, копчені ковбаски BBQ


Ціна за 100 грам. Вага: 200 - 350 грам
Найніжніший стейк міньон порізаний на мідальйони, подається з овочами гриль і фірмовим соусом BBQ. Рекомендований ступінь прожарювання: medium.
Страви з риби

Гарячі сковорідки

Картопля BBQ, куряче філе, гриби, цибуля, томати черрі, гірчиця, зелень, аджика, сир твердий
Паста

паста, філе лосося, креветки, мідіі, вершковий соус, томати черрі, сир пармезан
Перші страви
Закуски
Гарніри

Млинці
Закуски до пива
